dilluns, 26 de novembre del 2018
TALLER DE CUINA: PLATS QUE FAN FESTA
BOMBONS DE FORMATGE
amb sorpresa de melmelada i ametlles garapinyades
MINI TATÍN DE POMA amb foie i sal gruixuda
“FRICANDÓ” DE RAP amb camagrocs
ESTRELLETES DE 3 XOCOLATES amb pols de carquinyoli i sopa de fruites vermelles
Bet Florensa acompanyada de les assistents al taller de cuina "Plats que fan festa"
dissabte, 17 de novembre del 2018
TALLER CUINA DE TEMPORADA
MINI QUICHES
de nous, ceba caramel·litzada i formatge de cabra
CREMA DE CARBASSA
amb shiitake, pinyons i ou poché
POLLASTRE FARCIT A LA PAPILLOTE
amb pera i gorgonzola
PASTISSETS CRUIXENTS DE POMA
tipus strudel, amb fruits secs.
Missatges més recents
Missatges més antics
Inici
Subscriure's a:
Missatges (Atom)